Tourmaster versus Bardani tent.

Vorige week heb ik mijn beide tenten maar eens opgezet om te kijken welke nou eigenlijk het makkelijkste is om op te zetten en te kijken hoeveel ruimte we hebben. Ik was begonnen met de Tourmastertent die in de aanhanger hoort en ik moet zeggen binnen een drie kwartier stond het geheel. Niet helemaal voor 100% zoals het hoort maar dat is gewoon een kwestie van nog eens doen en ervaring opbouwen. qua ruimte valt deze tourmaster cm5 tent geeneens tegen alleen is het slaapgedeelte op de aanhanger niet bijzonder groot. met de lengte zal het gaan maar de breedte van 1,36m is wel smal voor 2 volwassenen.

Wel wat werk aan maar dan staat er ook een tent. De tourmaster cm5

Wat ook een nadeel is van deze tent ten opzichte van de Bardani is dat hij een los grondzeil heeft. de wind kan dus onder de tentflappen door waaien en water heeft eventueel vrij spel.

De Bardani tent heeft een vast kuipzeil dus geen wind of beesten in de tent ook staat de tent sneller dan de cm5. Met een klein half uurtje staat de tent. Wel heeft hij iets minder ruimte en je moet op de grond slapen. Nu is dat laatste geen probleem want we hebben 2 dikke slaapmatten van 10cm dik en 90 cm breed. daarop slaap je echt lekker.

Links de Bardani en rechts de cm5 tent.

Na wat wikken wegen toch maar besloten om de cm5 tent uit de aanhanger te halen en de Bardani uit te roepen tot winnaar. Nog een voordeel wat later bleek is dat er meer handel (lees bier) in de aanhanger past.

Nu dus nog even wachten op mooi weer en dan op naar het avontuur šŸ™‚

Even een rondje rijden met een volgeladen kar. Viel niks tegen en we hebben ruimte zat voor onze spulletjes.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.