Geen drol opgeschoten…….. :-)

Toch nog maar eens begonnen om de motor te verbeteren voor zover mogelijk. ik had bij de koop een setje progressieve veren afgedwongen en die zou ik wel effe plaatsen vandaag. Nou stuurde en veerde de motor niet verkeerd dus ik had mijn twijfels of ze er niet alsnog door de oude eigenaar waren ingezet. En wat bleek na demontage? Ze zaten er al in, dat scheelde dus nog meer werk en snel de dop weer op de poot geschroefd.

20161223_121141_wm

Een half gestripte GL1800.

De risers die ik onder de stuurhelften had gemonteerd om het stuur omhoog en dichterbij te krijgen heb ik maar weer weggenomen en alles weer origineel gemonteerd. Ik vond het vervelend dat je het stuur niet helemaal klem in de hoek kon draaien en ik had het idee dat sommige kabels en slangen in wel krappe hoek werden gebogen en dat kan vervelende gevolgen hebben zoals het scheuren van de slangen en het geven van storingen in het elektrisch systeem.

20161223_124945_wm

De stuurrisers weer aan het demonteren. (aluminium blokje in het midden van de foto.)

Na een uurtje of 4 zit dan eindelijk de motor weer in elkaar en ben je na 2 sleutelsessies geen moer opgeschoten en vraag je je stilletjes af “heb ik dan toch een goede gekocht?”.

20161223_135035_wm

Nog even de ruit en dashboard eraf om de tellers weer aan te sluiten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie