Winterstop?

Koud, nat en guur. Niet echt een weertje waarbij je denkt aan een lekker ritje. De motor staat nu lekker droog in de garage en is er deze week maar 1 keer uit geweest. Zonde natuurlijk maar om hem na iedere rit weer te wassen vindt ik overdreven. Buiten dat het wassen me net teveel is is het domweg te koud en te nat. Ik kan natuurlijk de zadel en handvatverwarming aanzetten maar laten we eerlijk zijn als het van dat schijt weer is dan is de lol er snel vanaf.

20161202_115346_wm

De GL1800 staat geduldig te wachten.

De gl1800 staat dus mooi te wezen in garage en straks gaat de hoes er weer overheen zodat stof en vuil geen kans krijgen. Ik ben niet te beroerd om hem te poetsen maar er zijn grenzen.

20161202_115333_wm

De Honda CB836four staat in de schuur naast de fietsen stof te vangen.

De cb836four staat eveneens binnen maar deze staat gewoon in de schuur bij de fietsen. Ik heb er geen hoes voor dus zo af en toe moet ik er even een stofdoek overheen halen om het vuil en stof binnen de perken te houden.

Wat moet je dan gaan doen he? Tsja, dan maar een beetje het internet in de gaten houden en kijken voor eventuele accessoires of onderdelen die het geheel kunnen verfraaien. Dan kom je al gauw op een site zoals marktplaats, echt veel staat er niet op voor de gl1800 en nog minder voor de cb836. De cb is natuurlijk een klassieker en je ziet dan wel dat de prijzen langzaam aan het stijgen zijn. De cb750 k0 tm k7 zijn eigenlijk allemaal gesloopt of al gerestaureerd dus grijpt de aankomende restaurateur wat eerder terug op de F serie. De F2 die ik heb is dan wat populairder. Goed nieuws voor mij dus. Bij de gl zie je dat de prijzen voor onderdelen de pan uitrijzen, zet ergens goldwing bij en het onderdeel is zijn gewicht in goud waard. Je ziet meestal knipperlichtglaasjes en kofferstrippen voorbij komen. De glaasjes worden gewisseld voor heldere en de strippen vervangen voor verchroomde. Er is dus een overschot aan die zooi en ze blijven de hoofdprijs vragen zonder dat het verkoopt. De meest simpele stukjes verchroomd plastic kost een godsvermogen. Helaas hangen de meeste Goldwings vol die meuk en de enige manier om je te onderscheiden is om niet mee te doen aan de gekte. Led lampjes en andere shit doe ik ook niet aan. Kortsluiting ligt op de loer en meestal is het spul ook nog van Chinese kwaliteit.

Wordt tijd dat ik een ritje ga maken šŸ™‚

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie