Het is een GL1800 Goldwing geworden.

image

GL1800 Goldwing.

De GL1800 die ik net heb gekocht zie je hierboven op het plaatje. Een heerlijke machine die natuurlijk nog niet helemaal af is. De gps moest er nog op om routes te kunnen rijden en uiteraard wil ik straks weer op vakantie en dan moet er een aanhanger achter kunnen. dus ook maar meteen een trekhaak besteld. Monique miste de armsteunen als ze wat langer achterop zat en aan haar wens is nu ook voldaan. Ik zelf miste een achterspoiler, gewoon omdat de topkoffer zonder spoiler maar een lelijk ding is. Met spoiler porumt het gewoon beter. In de US of A vond ik een nieuwe in de juiste kleur voor maar 125 dollar dus die meteen gekocht en via Ebay laten versturen.

2016-11-24-11-45-50

Met trekhaak, armsteunen en gps.

Een karweitje voor de winter zal het vervangen van de originele veren voor progressieve zijn. De originele zijn wat zacht waardoor de motor erg laag ligt. Met 2 personen en een aanhanger heeft de boel best wel een gewicht te verwerken dus een paar verse zwaardere kan geen kwaad.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie