Je Kl*te voelen zonder je handen in je zakken.

Het is alweer even geleden dat hier wat nieuws te lezen was maar nu eindelijk gebeurt er weer wat. In de tussentijd heb ik de zwarte gl1800 verkocht en er is een BMW Z4 voor in de plaats gekomen. De Z3 is ingeruild dus die is er ook niet meer. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan is er toch nog een goldwing gekomen. Een gl1500 weliswaar maar het is beter dan niks.

20150323_145845

Zover het mobiliteits gebeuren. Nieuw is ook dat ik bezig ben te stoppen met roken. Na 38 jaar zuigen op de sigaretten is het nu afgelopen. Een paar jaar geleden ben ik gedottert en laatst ben ik het slachtoffer geworden van een TIA. gelukkig ben ik overal goed vanaf gekomen maar het geeft je wel te denken. Ook ben ik het gezeik om me heen wel zo’n beetje zat, iedere keer weer die verwijten met de bekende zin erbij dat het beter voor me zou zijn. Ja… tuurlijk hebben ze gelijk maar het gaat nu toch goed??? Daarbij komt ook nog dat de rookplaatsen steeds minder worden en je altijd buiten moet staan in de regen en andere ellende. De prijs van een pakje shag interesseert me niet want meestal kocht het bij het tanken en ging het er meteen bij op de rekening. Aan boord ook dus dat was lekker goedkoop.

Eerst maar eens wat minder gaan roken was het plan, eenmaal aan boord ging het natuurlijk weer mega fout en ik pafde gewoon lekker door in mijn oude tempo. Eenmaal thuis weer aan de Champix begonnen en weer minderen, Sinds een aantal dagen rook ik helemaal niet meer en tering wat valt dat tegen, De hele dag bezig met roken en roken en roken. inmiddels de auto schoongemaakt en alle tabak en peuken weggegooid. Ik probeer steeds wat anders te bedenken om me bezig te houden maar makkelijk is het niet. Net nog even de stad ingegaan en dan zie je toch weer zat mensen roken en de lucht die ze achterlaten………. Heerlijk!! Snel weer wegwezen dus voor de verleiding toeslaat. Morgen weer naar mijn bootje voor 14 dagen en nu zorgen dat er niks te paffen ligt, dan kan het ook niet mis gaan.

Of ik echt gemotiveerd ben?? Ik weet het niet maar het gezeik om me heen ben ik wel meer dan zat. Yep…. Ze hebben gewonnen hahahaha.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie