Rondje door de Eifel op 10-06-12.

Tja Zondag….. en wat doe je dan ?? Juist ja je pakt de motor en gaat lekker rijden. Het zonnetje stond al vroeg aan de hemel en de temperatuur was perfect.
Even snel over de autobahn naar Aachen gereden en daar de rit begonnen. Ik had Eifel route kleine wegen gisteren wat aangepast en ook eens omgedraaid. Het was meteen een heel andere route geworden met veel bekende punten erin. Echte verrassingen waren er niet dus het was weer lekker knallen door de bochten en de voetsteunen zijn weer wat korter. Uit en thuis een goede 400km šŸ™‚

 

Wie durft? Harder dan 30 en na een paar honderd meter een zooitje haarspeld bochten. Ik ben niet die held.

Heerlijk gebakje gegeten met slagroom en een cappuccino erbij. Uitstekende bakkerij met ook nog heerlijke broodjes. Onze vaste koffie stop. Je kan hier eventueel ook je ontbijtje doen vanaf 06.00 uur in de ochtend!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie