Verder klooien…..

Vandaag maar eens verder aan de gl1000ltd gewerkt. Eerst maar eens een frisse start gemaakt met het afstellen van de mengselschroeven. Daarna de ontsteking opnieuw gecontroleerd en het volgende was het synchroniseren van de carburateurs. Op zich loopt hij niet verkeerd ware het niet dat tot 4000 toeren geen vermogen aanwezig is en de gl totaal niet trekt. Daarboven gaat de gl als de spreekwoordelijke brandweer. Morgen maar eens een andere set carburateurs proberen en de kleppen afstellen. Mocht dit niet gaan werken dan gaat de gl vrijdag de aanhanger in en gaan naar Harry van classicwings en laten we die eens kijken waar het euvel zit. Als hij het niet kan vinden dan houdt het echt op.

Morgen eerst maar eens met een frisse blik verder pielen. šŸ™‚

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie